Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Commissie Sociaal Domein, 10 september 2019 19:30:00

Algemene vergader informatie

LET OP: de avond begint met een werkbezoek! Vanaf 21 uur commissievergadering in de Breukelenzaal - gemeentehuis Boom & Bosch, Markt 13, 3621 AB Breukelen.

Datum:
10 sep. 2019, 19:30
Locatie:
Breukelenzaal
Voorzitter:
Ed Theunen
Griffier:
AnneMarie Hiemstra; e-mail annemarie.hiemstra@stichtsevecht.nl; tel.nr. 06 10 32 84 36

Agenda

Hoofdvergadering

Breukelenzaal
  • Voorafgaand aan elk onderwerp hebben inwoners de mogelijkheid om gebruik te maken van het spreekrecht. De spreektijd bedraagt maximaal 5 minuten. U kunt zich aanmelden voor het spreekrecht tot maandag 9 september 2019, 12:00 uur.
  • De commissieleden kunnen tot de dag voorafgaand aan de vergadering tot 12:00 uur technische vragen rechtstreeks via e-mail stellen aan de vakambtenaren. Op elk raadsvoorstel staat een e-mailadres.
  • De op de agenda aangegeven aanvangstijden bij de agendapunten zijn richttijden. U wordt verzocht ruim van te voren aanwezig te zijn.

Hoofdvergadering

  • Voor de zomer is er in het woordvoerdersoverleg een aantal maal gesproken over de toekomst van Kansis als Werkbedrijf voor de brede doelgroep. Dat gesprek zetten wij graag voort om de kaders waarbinnen dit Werkbedrijf zich kan ontwikkelen verder in te vullen.

    Thomas van Waardhuizen, de directeur/bestuurder van Kansis nodigt ons uit om een werkbezoek aan Kansis te brengen. Aansluitend kan het woordvoerdersoverleg plaatsvinden op locatie bij Kanis (adres: de Corridor 8 in Breukelen).

Hoofdvergadering

Breukelenzaal