Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Algemeen

 

Schuif belangrijke politieke keuzes niet door naar volgende generaties. 

 

Wat wil ik voor Stichtse Vecht bereiken?

Portefeuilles/ onderwerpen van Gertjan Verstoep

  • Bestuur en Financiën (behoorlijk bestuur, doelmatig, doeltreffend, solide en betrouwbaar)
  • Lokale/regionale economie/ ondernemend klimaat Stichtse Vecht - Nieuwe duurzame ideeën van ondernemers moeten alle kans krijgen. Gertjan ziet realistische kansen in het versnellen van een groene lokale economie en vindt dat de gemeente alles op alles moet zetten om hier een 100%-voorbeeldrol in te vervullen. 
  • Omgevingswet (Meer ruimte voor initiatieven van bewoners en ondernemers, meer lokale afwegingsruimte, belanghebbenden nog beter bij de besluitvorming te betrekken en meer aandacht voor integraal werken)
  • Duurzaamheid (Een sterk samenspel in gang zetten om een energieneutraal Stichtse Vecht te kunnen bereiken)
  • Bestuurlijke vernieuwing (Het is belangrijk dat onze gemeente duidelijke keuzes maakt over hoe we per kern, het buitengebied en als gemeente naar de toekomst kijken. Het betrekken vaninwoners is hierbij essentieel.)

Gertjan gaat voor een sterke economische visie met een ambitieus uitvoeringsplan zodat onze gemeente veel aantrekkelijker wordt voor ondernemers en lokale initiatiefnemers.

Met de voeten in de klei Al jaren zet Gertjan zich binnen Stichtse Vecht in om lokale economische vraagstukken tot een oplossing te brengen. Hij was mede-initiator van PlanetenbaanSamen (leegstand terugdringen), organiseerde de Week van de Duurzaamheid, regelde meerdere keren de verkeerschool (verkeerslessen voor het verkeersexamen) voor diverse basisscholen en was betrokken bij de startgroep om het winkelgebied van Maarssen een impuls te geven.

Mobiel nummer : 06 28 24 24 06

Nevenfuncties

Gertjan is 17 jaar ondernemer geweest als adviseur/ kwartiermaker bij overheden. Hij is goed bekend met de impact van grote verandertrajecten bij gemeenten. Inmiddels werkt Gertjan als strategisch adviseur regionale economie voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk.

Bezoldigd:

•        Strategisch adviseur regionale adviseur economie  BAR organisatie / kwartiermaker Dutch Fresh Port 

Functie historie

2022

  • 29 mrt. 2018 - 30 mrt. 2022 gemeenteraadslid, Gemeenteraad
  • 29 mrt. 2018 - 30 mrt. 2022 raadslid, GroenLinks
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens