Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Informatieve commissie II, 14 mei 2024 19:30:00

Algemene vergader informatie

Locatie: Boom en Bosch, Maarssenzaal, Markt 12 3621 AB Breukelen

U bent van harte welkom op de publieke tribune. Deze vergadering is ook live te volgen via de audiostream op deze pagina. 

Datum:
14 mei 2024, 19:30
Locatie:
Maarssenzaal
Voorzitter:
Rick Nederend
Griffier:
Brent Wijshijer; e-mail brent.wijshijer@stichtsevecht.nl; tel.nr. 0346 25 41 03

Agenda

Hoofdvergadering

Maarssenzaal
  • De op de agenda aangegeven aanvangsttijden bij de agendapunten zijn richttijden. U wordt verzocht ruim van te voren aanwezig te zijn.

  • Wilt u als inwoner in gesprek met de gemeenteraad over onderwerpen die niet op de agenda van de raad staan? Dan bent u van harte welkom.

    Neem uiterlijk op donderdag 8 mei 12:00 uur contact op met griffie@stichtsevecht.nl als u hiervan gebruik wilt maken. Wij denken graag met u mee.

  • 4 Veiligheidseffectrapportage 2023 

    20:00
    Informeren/opinieren

    De Veiligheidseffectrapportage (VER) 2023 is de eerste tussentijdse verantwoording over het Integraal Veiligheidsplan 2023-2026. Tijdens deze informatieve commissie nemen ambtenaren OOV, samen met politie en Veiligheidsregio Utrecht, u mee in de resultaten van het gevoerde veiligheidsbeleid in relatie tot criminaliteitscijfers en de veiligheidsbeleving van inwoners.

    De Oplegnotitie en de VER 2023 zijn toegevoegd aan de lijst ingekomen stukken en via deze link te raadplegen.
    Ter kennisname is ook het in de raad van 7 maart 2023 vastgestelde Integraal Veiligheidsplan 2023-2026 en het Uitvoeringsplan IVP 2023-2026 te raadplegen.

    De presentatie volgt nog.

  • 5 Resultaten horecabehoefteonderzoek

    21:00
    Informeren van de raad

    De Gemeente Stichtse Vecht heeft een Horecavisie die in 2019 is opgesteld. In 2024 gaan we een nieuwe nota horecabeleid opstellen, passend binnen de Omgevingsvisie Stichtse Vecht. Voorafgaand aan het opstellen van de nota horecabeleid laten we een behoefteonderzoek uitvoeren naar de horeca binnen Stichtse Vecht. Met dit onderzoek willen we in kaart brengen of de Horecavisie uit 2019 nog actueel is en voldoende aansluit op de behoeften van ondernemers, inwoners en toeristen. De uitkomst van het behoefteonderzoek vormt hiermee de basis voor de nieuwe nota horeca en biedt de kaders aan waarbinnen we dit beleid opstellen. Tijdens deze informatieve commissie worden de onderzoeksresultaten van het behoefteonderzoek naar horeca in Stichtse Vecht gepresenteerd door Leonie van Spronsen, adviseur van Van Spronsen & Partners, horeca-advies.

Algemene stemmingen

Uitklappen Inklappen